GİZLİLİK POLİTİKASI

GİZLİLİK POLİTİKASI

Bu Gizlilik Politikası, bu sitede elde edilen veya kullanılan tüm kişisel bilgiler ve veriler için geçerlidir.
Kişisel bilgilerinizin toplanması Tarafınızdan sağlanan bilgileri, yeterli ve mevcut kabul edilen yeterli koruma düzeyi ile saklar ve işleriz. Türk yasalarının gerektirdiği durumlar dışında, sağlanan bilgileri üçüncü şahıslara aktarmayız.
Kullanıcının Emlak Ofisinin bu web sitesini kullanması, bu Gizlilik Politikasını ve Kullanıcının kişisel verilerinin işlenmesi şartlarını kabul ettiği anlamına gelir.
 Bu Gizlilik Politikası, Kullanıcının web sitemize başvuru yaparken, anket doldururken, geri bildirimde bulunurken vb. sağladığı kişisel verilerin gizliliğini koruma ve ifşa etmeme yükümlülüklerimizi belirler. İşleme yetkisi verilen kişisel veriler aşağıdaki bilgileri içerir: - Kullanıcının soyadı, adı, soyadı; -Kullanıcının iletişim telefon numarası; - e-posta adresi (e-posta).
Emlak acentesi, reklam bloklarının görüntülenmesi sırasında ve sistemin istatistiksel komut dosyasının kurulu olduğu sayfaları ziyaret ederken otomatik olarak iletilen Verileri korur: · IP adresi; çerezlerden gelen bilgiler; tarayıcı (veya reklamların görüntülenmesine erişen başka bir program) hakkında bilgi; reklam bloğunun bulunduğu sayfanın adresi; yönlendiren.
Kullanıcının kişisel verilerini aşağıdaki amaçlar için kullanabiliriz: Sipariş vermek ve (veya) uzaktan mal satışı için bir sözleşme yapmak için Kullanıcının tanımlanması. Kullanıcının isteklerine göre bildirim gönderme, bu sitenin kullanımına ilişkin talepler, hizmetlerin sağlanması, taleplerin ve Kullanıcıdan gelen başvuruların işlenmesi de dahil olmak üzere Kullanıcı ile geri bildirimde bulunmak. Kullanıcı tarafından sağlanan kişisel verilerin doğruluğunun ve eksiksizliğinin teyidi. Kullanıcıya rızasını, özel teklifleri, fiyatlara ilişkin bilgileri, haber bültenlerini ve diğer bilgileri Emlak Ajansı "Legenda Property" veya Emlak Acentesinin ortakları adına sağlamak. Kullanıcı'nın kişisel verilerinin işlenmesi, kişisel veri bilgi sistemleri de dahil olmak üzere, herhangi bir yasal şekilde, herhangi bir süre sınırlaması olmaksızın, otomasyon araçları kullanılarak veya bu araçlar kullanılmadan gerçekleştirilir.

Hizmetlerimizi istediğiniz zaman reddetme ve verilerinizi veritabanımızdan silme hakkınız vardır - ancak, istatistik toplamak ve hizmetlerimizin ve hizmetlerimizin kalitesini artırmak için girdiğiniz iletişim ve diğer bilgileri arşivlerde saklama hakkını saklı tutarız. Kullanıcının kişisel bilgilerini yetkisiz veya kazara erişim, imha, değiştirme, engelleme, kopyalama, dağıtım ve ayrıca üçüncü şahısların diğer yasa dışı eylemlerinden korumak için gerekli organizasyonel ve teknik önlemleri alıyoruz. Kullanıcı ile birlikte, Kullanıcının kişisel verilerinin kaybolması veya ifşa edilmesinden kaynaklanan kayıpları veya diğer olumsuz sonuçları önlemek için gerekli tüm önlemleri alıyoruz.
Kullanıcının izni olmadan bu Gizlilik Politikasında değişiklik yapma hakkımız saklıdır. Yeni Gizlilik Politikası, Gizlilik Politikasının yeni baskısında aksi belirtilmedikçe, Emlak Ofisi'nin bu web sitesinde yayınlandığı andan itibaren yürürlüğe girer.