Kargıcak'ta yeni lux villa.

ID : 61 - Kargıcak'ta yeni lux villa.

445.000 €

Description

Alanya Kargıcak’ta büyük havuzlu bu muhteşem villaya hoş geldiniz. Alanya’da çok lüks ve güzel yüzeylere ve her detayda kaliteye sahip yüzme havuzlu büyüleyici villa.

Arsa alanı 460 m2 alana sahip olup, 215 m2 alana sahip villanın kendisi 4+1 (banyolu 4 yatak odası, açık mutfaklı oturma odası, sauna, hamam) düzenine sahiptir. Villada ayrıca elektronik panjur, yerden ısıtma, elektrik jeneratörü ve video gözetim kameraları bulunmaktadır. Villanın arazisinde jakuzili bir yüzme havuzu, bahçe, çardak, oyun alanı, garaj bulunmaktadır.

Tüm odalarda ince bir kaplama, seramik karolar ve gömme aydınlatmalı asma tavanlar vardır. Yüksek kaliteli iç kapılar, ön kapı, ses geçirmez çift camlı panoramik pencereler. Zemin katta, tezgahlı bir mutfak takımının kurulmuş olduğu Amerikan mutfak ile birleştirilmiş bir oturma odası bulunmaktadır. Banyolar da tam donanımlıdır: seramik karolar döşenir, lavabo, tuvalet ve duş kurulur.

Kargıcak, Alanya’nın merkezine arabayla sadece 20 dakika uzaklıkta bulunan yeni bir yerleşim bölgesidir. Kargıcak’ta çoğu villa var, ancak burada büyük konut kompleksleri de bulabilirsiniz. Güzel bir deniz manzarası sunan Kargıcak’ın etrafı büyük muz bitkileri ile çevrilidir.

Size herhangi bir gayrimenkulü (konut, konut dışı, yaşam boyu iş için), arazi (inşaat, tarımsal kalkınma veya diğer işler için) memnuniyetle bulacağız.

Additional Details

  • Tamamlanma tarihi
    2021
  • Bulunduğu Kat
    3000 m
  • Deniz
    18 km
  • Merkez
    1 km
  • Antalya Havalimanı
    165 km
  • Gazipaşa Havalimanı
    35 km

Ekibimiz