Sun Homes Cleopatra No:14

ID : 5791 - Sun Homes Cleopatra No:14

35 € - 50 €

Description

Kleopatra plajına yakın kiralık lüks 1+1 daire Alanya
Alanya, Kızlar Pınarı Mah. Köşkoğlu Sokak Sun Homes Apartmanı Bina No: 4 Daire No:14

         Bir konut binasında güzel tek yatak odalı daire. Rezidans 1 blok ve 4 kattan oluşmaktadır. Binada üst düzey güvenlik, 7/24 kapıcı, 1 asansör, yüzme havuzu, fitness, sauna, jeneratör bulunmaktadır. Ayrıca güvenlik şifreli giriş sistemi mevcuttur. Dairemiz 2. katta güney ve doğu cephesindedir. Dairemizin tüm odaları gün boyu güneş almaktadır. Dairelerimiz full eşyalı olup son derece modern ve lükstür. Resimde görüldüğü gibi tatil için gerekli tüm malzemeler mevcuttur. Apartman dairesinde bir çok yabancı kanallı TV, wi-fi ve iş kullanımı için kablolu genişbant internet bağlantısı bulunmaktadır.Tüm odalarda klima bulunmaktadır. Balkon şehir manzarasına sahiptir.

Konum
Sun Homes Cleopatra Alanya merkezde, Kleopatra plajına yakın konumdadır.Denize ve Kleopatra plajına sadece 450 m. sana yakın.  Bu bina TAÇ MARKET Alanya Merkez'in yanında yer almaktadır, bu nedenle arabaya ihtiyacınız yoktur, tüm mağaza ve restoranlar size yakındır.2 numaralı otobüs yakında gidiyor. Alanya Merkez - 0 km/ Gazipaşa hava alanı – 35 km/ Antalya hava limanı – 120 km.

Daire Özellikleri:
Salon: Bir adet tek kişilik kanepe, bir adet tek kişilik kanepe, bir yatak yapabilirsiniz, insanlar burada uyuyabilir. Ayrıca bir sehpa ve 4 sandalyeli bir yemek masası.
Mutfak: Buzdolabı, bulaşık makinesi, 4'lü elektrikli ocak, kahve makinesi ve 4 kişilik mutfak gereçleri, tamamı beyaz eşya.
Büyük balkon: 1 masa ve 4 sandalye
Yatak Odası 1: Çift kişilik yatak (160x200), 2 komedi, sürgülü gardırop, ütü, ütü masası, elektrikli süpürge ve klima.
Banyo: Duşlu, tuvaletli ve lavabolu banyo.
Dairede tatil için gerekli tüm malzemeler mevcuttur.

Additional Details

  • Toplam Blok
    1
  • Bulunduğu Kat
    3
  • Deniz
    450 м
  • Merkez
    300 м
  • Antalya Havalimanı
    120 км
  • Gazipaşa Havalimanı
    35 км

Ekibimiz