Emerald Grand Deluxe

ID : 5631 - Emerald Grand Deluxe

142.000 € - 340.000 €

Description

Emerald Grand Deluxe

Toroslar İnşaat, 25 yılı aşkın tecrübesi ve tamamladığı 20 proje ile Akdeniz bölgesinin önde gelen inşaat firmalarından biridir. Müşterilerimize en son gelişmelerle lüks evler ve harika yatırım fırsatları sunuyoruz.

Daha önceki Emerald projelerimiz olan Emerald Park, Emerald Towers, Emerald Dreams, Emerald Riverside ve yeni tamamlanan Emerald Paradise ile elde edilen başarının ardından Toroslar İnşaat, Emerald serimiz EMERALD GRAND DELUXE'un 6. edisyonunu gururla sunar. Mevcut en son teknolojilerle tasarlanmış ultra modern bir kompleks.

Emerald Grand Deluxe, Antalya'nın en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan, geleceğinize yatırım için mükemmel bir yer olan Avsallar'da inşa ediliyor. Antalya ve Alanya arasında, 2 uluslararası havaalanına kolay erişim ile yer almaktadır. Antalya Uluslararası havaalanı 103 km ve daha küçük olan Alanya Gazipaşa Uluslararası Havaalanı 64 km uzaklıktadır. Kalabalık Alanya şehir merkezi, muhteşem projemize 23 km uzaklıktadır.


Avsallar, Emerald Grand Deluxe'e 800 metre mesafede, Türkiye'nin en ünlü plajlarından biri olan İncekum plajına da ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca sakinlerimiz için plaja çift yönlü ücretsiz servisimiz olacaktır.

Avsallar şehir merkezi 700 metre uzaklıktadır ve çok çeşitli alışveriş olanakları, restoranlar, kafeler ve daha fazlasını sunmaktadır. Yerel olarak yetiştirilen organik meyve ve sebzelerin yanı sıra birçok ev yapımı ürünü bulabileceğiniz bölgedeki en büyük haftalık pazar, her Çarşamba Emerald Grand Deluxe'e sadece 300 metre uzaklıktadır.

Emerald Grand Deluxe 19.212 m2 arsa üzerine inşa edilecek ve 6 adet dokuz katlı bloktan oluşuyor. Toplam 378 daire, 222 1 yatak odalı daire, 88 2 yatak odalı daire 42 penthouse daire olacak ve Emerald projesinde ilk kez her biri özel bahçeli 26 bahçe dubleks daire yer alacak. 51 m2'den 100 m2'ye kadar büyüklük. Toroslar Zümrüt'ün yüksek kalitesi ve konforu ile herkesin bir Zümrüt dairenin gururlu sahibi olmasını sağlamak. Her dairede tam donanımlı mutfak ve banyolar, her odada klima ve ani su ısıtıcısı dahil olacaktır.

Son projemizi tasarlarken her bir müşterimize günlük hayatın stresinden uzaklaşıp eğlenebilecekleri bir yuva sunmayı hedefledik. Bunu sağlamak için 5 yıldızlı bir otelin tüm olanaklarını dahil ettik. Bunlar arasında kaydıraklı büyük açık yüzme havuzu (526 m2), ayrı bir çocuk havuzu (41 m2), yetişkinler için dinlenme havuzu (137 m2) ve lüks Spa'nın bir parçası olarak ısıtmalı kapalı yüzme havuzu (59 m2) bulunmaktadır. merkez. Spa merkezinde ayrıca Türk hamamı, sauna, buhar odası ve masaj odaları bulunmaktadır. Diğer olanaklar arasında profesyonel donanımlı büyük bir spor salonu, daha küçük sakinlerimiz için bir çocuk kulübü, bir sinema ve bir oyun ve eğlence odası bulunmaktadır. Ayrıca sitede güzel bir restoranımız olacak. Açık hava olanakları arasında barbekü alanı bulunan geniş bahçeler, çocuklar için harika bir oyun parkı ve tenis ve basketbol sahaları bulunmaktadır. Tesis bünyesinde otopark ve kapalı otopark da olacaktır.

Her şey, en ince ayrıntısına kadar sakinlerimizin ihtiyaçları ve konforu düşünülerek planlandı ve tasarlandı. Projemizin yapımı sırasında da aynı özen ve özen gösterilecektir. Ailenizin geleceğine yatırım yapmak için bu fırsatı kaçırmayın. Size ve ailenize güneşin altında huzurlu ve rahat bir yaşam sürme şansı veriyor.

 

Additional Details

  • Tamamlanma tarihi
    30.05.2022
  • Arsa Alanı
    19212 m²
  • Toplam Blok
    5
  • Toplam Daire
    378
  • Kat
    9
  • Deniz
    700 м
  • Merkez
    500 м
  • Antalya Havalimanı
    103 км
  • Gazipaşa Havalimanı
    64 км

Daire Özellikleri

Ekibimiz