Emerald Dreams

ID : 5621 - Emerald Dreams

39.000 € - 175.000 €

Description

Toroslar İnşaat olarak Emerald Park ve Emerald Towers projelerimizde yakaladığımız büyük başarıdan ve müşteri memnuniyetinden sonra yeni projemizi gurur ve mutlulukla sizlerin beğenisine sunuyoruz. Emerald Dreams Alanya’nın en güzel sahiline sahip olan Avsallar’dadır. Avsallar, Alanya merkeze 22 km mesafede ve bir çok 5 yıldızlı otelin, beach klübün ve lüks rezidansların olduğu bir beldedir.

Avsallar’da yer alan bu eşsiz kompleks, muhteşem bir deniz manzarasına sahiptir. Avsallar, Alanya ve Antalya'nın en iyi gelişen ve yatırım yapmaya en uygun Beldesidir. Bozulmamış doğal güzellikleri, yep yeni alış veriş merkezleri, restaurantları ve hareketli günlük hayatıyla Avsallar, yaşamaktan zevk alacağınız bir yerdir. Denize sadece 400 mt mesafedeki evinizden Alanya’nın en güzel sahiline gitmek yürüyerek 5 dakikadır. Ayrıca Avsallarda muhteşem çam ormanlarında yürüş yapma ve bol oksijenli temiz havasından da istifade etme imkânınız olacaktır. Projemizle biz sizlere güven içerisinde, huzurla yaşayabileceğiniz, lüks ve konforlu bir yaşam sunuyoruz.

Avsallar’ın bir diğer avantajı ise Alanya-Gazipaşa havaalanına sadece 50 dakika mesafededir. Gazipaşa Havalimanı her yıl gelişerek bir çok ülkeye uçuş imkanı sağlamakta, ayrıca da bölgenin ekonomik değerini de arttırmaktadır.

Emerald Dreams 12,000 m2 bir arazi üzerine inşa edilecek ve toplam 184 adet daireden oluşacaktır. Projemizde 43 adet 1+1 daire, 101 adet 2+1 daire (hepsi ebeveyn banyolu), 19 adet stüdyo ve 21 adet de dubleks daire mevcuttur. Projemizde sizin konforunuz, güvenliğiniz ve eğlenebilmeniz için bir çok imkanlar sunulmaktadır. Jimnastik salonu, sağlık ve spa merkezi, restaurant, oyun odası, sinema, tenis kortu, çocuk kulübü, yüzme havuzlar, barbekü alanları, market ve kuaför gibi daha bir çok imkanlar size sunulmaktadır. Ayrıca Emerald Dreams projemizde bütün dairelerin banyolarında yerden ısıtma da standart olarak yapılacaktır.

Ayrıca bu projemizde sosyal mekanlarda eğlenen ve dinlenen insanların bir birini rahatsız etmemesi için bazı düzenlemeler de yaptık. Mesela, kaydıraklar için ayrı bir yüzme havuzu yaparak, yüzme havuzu ve güneşlenme alanlarında daha sakin ve gürültüsüz bir ortam sağlayacağız. Kaydırak havuzu, çocuk havuzu, çocuk kulübü, çocuk oyun alanı, teniz kortu ve barbekü alanı hepsi bir yerde toplanarak daha kullanışlı bir hale getirildi. Yine bu projemizde aracı olan ev sahipleri için kapalı otopark da mevcut olacaktır. Böylece araçlarını daha güvenli bir ortamda bırakabileceklerdir. Sizleri, rüyalarınızın gerçek olduğu yep yeni bir yaşama davet ediyoruz

Additional Details

  • İnşaat başlama tarihi
    2015
  • Tamamlanma tarihi
    2017
  • Arsa Alanı
    12000 m²
  • Toplam Daire
    184
  • Deniz
    700 м
  • Merkez
    700 м
  • Antalya Havalimanı
    100 км
  • Gazipaşa Havalimanı
    65 км

Daire Özellikleri

Ekibimiz