Royal Grand Exclusive

ID : 5601 - Royal Grand Exclusive

122.000 € - 393.000 €

Description

Royal Grand Exclusive Hoş geldiniz!

Royal Construction ailesi olarak son projemiz olan Grand Exclusive'i sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Kentimize ve bölgemize değer katan yapılar inşa eden firmamız şehrin cazibe noktası Kleopatra bölgesinde bir projeye daha hayat veriyor.

Konum:
Sizlere "Grand" ihtişamlı kaliteli ve ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını açan projemiz; şehir merkezinde Saray Mahallesi'nde yer almaktadır Antalya Havalimanı'na 120 km, Gazipaşa Havalimanı'na 40 km, Alanya limanına ise 2 kilometre mesafededir. Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan projemiz ulaşım açısından kolaylıklar sağlayan bir lokasyondadır.

İhtiyaç duyabileceğiniz hastane, okul, banka vb. resmi kurumların yürüyüş mesafesinde olduğu, taze ve organik ürünleri yılın her döneminde kolaylıkla bulabileceğiniz balık sebze meyve pazarlarının evinize birkaç adım ötede olduğu projemiz, mağazalara marketlere kafelere ve restoranları komşudur. Ayrıca dünyaca ünlü ve mavi Bayraklı Akdeniz'in mükemmel köşesi "Kleopatra Plajı" evinize yalnızca 500 metre uzaklıktadır.

Proje genel özellikleri:
Grand Exclusive projesi 2064 metrekare alanda tek blok, 88 daire ve bir işyerinden oluşuyor.

Bu dairelerden:
- 81 adedi 1 + 1
- 3 adet 2 artı 1 dubleks
- 4 adedi 3 artı 1 dubleks tir

Grand Exclusive projemizde sosyal alanlarımızı ederken sizlere huzurlu, konforlu ve kaliteli yaşam alanları sunarak sevdiklerinizle anın tadını çıkarmanız için her detaya özen gösterdik.

 

Additional Details

  • Tamamlanma tarihi
    2022
  • Arsa Alanı
    2064 m²
  • Kat
    5
  • Deniz
    500 м
  • Merkez
    200 м
  • Antalya Havalimanı
    120 км
  • Gazipaşa Havalimanı
    40 км

Daire Özellikleri

Ekibimiz