Yenisey Palace

ID : 5541 - Yenisey Palace

270.000 € - 670.000 €

Description

Yeni bir lüks konut kompleksi YENİSEY PALACE'in inşaatı, Alanya - Mahmutlar'ın güzel bölgesinde denize ilk sırada başlıyor. Elit kompleks, modern evler için en yüksek gereksinimleri karşılayacaktır.

Sizi lüksün ve şıklığın atmosferini yaşamaya davet ediyoruz!

Harika her şeyin başladığı yer burası: Güneşte parlayan Akdeniz dalgaları, anıtsallığı ve güzelliği ile büyüleyici Toros Dağları, kompleks içinde uzanan bahçelerin rüzgar yeşilliklerinin esintileri altında hışırtı, kompleksin içine zarifçe yazılmış muhteşem heykeller ve çeşmeler. manzara.

Yüzyıllar boyunca zihinsel olarak sarayların atmosferine geri dönmenize ve kendinizi kraliyet gibi hissetmenize izin veren muhteşem mimari - bu lüks konut kompleksine sonuçta SARAY denir.

YENİSEY PALACE - Gayrimenkulde gerçek şaheser!

Konut kompleksi 11 katlı bir konut binası ve 2+1 (122 m²) ve 2+1 (145 m²) tipinde 36 standart daire ve 4 adet olmak üzere 40 daireden oluşacaktır. 3+1 tipi (238,5 m²) ve 3+1 (299 m²) lüks çatı katları. Tüm daireler iyi tasarlanmış bir yerleşim planına sahip geniş bir alana sahip olacak, her dairede 2 büyük banyo, geniş giyinme odaları ve 3+1 dairelerin kendine ait saunaları olacaktır.

"Evet" deyin - tasarlamaya, "hayır" - normal bitirmeye! Tüm daireler tamamen bitmiş halde satılacaktır. Hareket et ve yaşa! Çalışmalarımızda modern ve kaliteli malzemeler kullanıyoruz: duvar ve zemin seramikleri, yüksek kaliteli süpürgelikler ve kornişler, sağlam çelik giriş kapıları. Sadece kanıtlanmış tedarikçiler ve tüm yüzey için 5 yıl garanti!
Yeraltı ve açık otopark, açık ve kapalı yüzme havuzları, su kaydırakları, oyun alanı, spor salonu, sauna, Türk hamamı, dinlenme alanları, oyun alanları gibi çok gelişmiş bir altyapıya sahip olacak.

Tüm bunlar, Akdeniz'in ve dağların muhteşem manzarasıyla birleştiğinde size cennette gibi hissetme fırsatı verecek! Gerçek mutluluğun uyumu, bu inanılmaz yeni lüks hayatın sizin olduğu gerçeğinden gelen tarif edilemez neşe ve zevk duyguları!

Mahmutlar'daki gayrimenkul projesinin geliştirilmesi ve uygulanması için YENİSEY ekibi inşaat, mimari ve iç tasarım alanında önde gelen Türk uzmanları bir araya getirdi. Kompleks tesliminden sonra Yenisey İnşaat, kendi başına inşa edilen komplekslere hizmet vermekte ve her türlü teknik bakım hizmetlerini gerçekleştirmektedir. İnsanlar için gerçek kaygının, yaşamlarını daha mutlu etme arzusunun ve evleri daha mükemmel hale getirme arzusunun, inşa edilmiş evlere hizmet etmeye devam ederken sürdürdüğümüz müşterilere karşı sorumluluğumuz olduğuna inanıyoruz!

Satış departmanımızı arayarak konut kompleksi, indirimler, ödeme yöntemleri ve diğer şirket teklifleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

DİKKAT! Maliyete dahil olmayanlar: Komple mobilya, beyaz eşya, ev tekstili ve ayrıca gerekli tüm belgelerin masrafları (TAPU, İSKAN, deprem sigortası DASK ve su ve elektrik aboneliği).

Additional Details

  • Tamamlanma tarihi
    2021
  • Arsa Alanı
    2001 m²
  • Toplam Blok
    1
  • Toplam Daire
    40
  • Kat
    11
  • Deniz
    Первая линия
  • Merkez
    50 м
  • Antalya Havalimanı
    130 км
  • Gazipaşa Havalimanı
    29 км

Ekibimiz