Kargıcakta yeni villallar.

ID : 101 - Kargıcakta yeni villallar.

495.000 €

Description

Alanya Kargıcak’ta büyük havuzlu bu muhteşem villaya hoş geldiniz. Alanya’da çok lüks ve güzel yüzeyler ve her ayrıntıda kalite ile yüzme havuzlu şirin villa.

Arsa arazisi 605 m2 alana sahiptir, 445 m2 alana sahip villanın kendisi 6 + 1 düzenine sahiptir (banyolu 6 yatak odası, açık mutfak ile birleştirilmiş oturma odası, sauna , bir hamam). Villada ayrıca elektronik panjurlar, yerden ısıtma, elektrik jeneratörü ve video gözetim kameraları vardır. Villanın topraklarında jakuzili yüzme havuzu, bahçe, çardak, oyun alanı, garaj bulunmaktadır.

Tüm odalarda ince bir yüzey, seramik karolar, yerleşik aydınlatmalı asma tavanlar vardır. Yüksek kaliteli iç kapılar, ön kapı, ses geçirmez çift camlı pencerelere sahip panoramik pencereler. Zemin katta, tezgahlı bir mutfak setinin zaten kurulu olduğu bir Amerikan mutfak ile birleştirilmiş bir oturma odası var. Banyolar da tam donanımlıdır: seramik karolar döşenmiştir, lavabo, tuvalet ve duş takılmıştır.

Kargıcak, Alanya’nın merkezine arabayla sadece 20 dakika mesafede bulunan yeni bir yerleşim bölgesidir. Kargıcak’ta çoğu villa var, ancak burada büyük konut kompleksleri de bulabilirsiniz. Kargıcak denizin güzel manzarasını sunar ve bölge büyük muz mahsulleri ile çevrilidir.

Size herhangi bir gayrimenkul (konut, konut dışı, ömür boyu iş amaçlı), arazi (inşaat, tarımsal kalkınma veya diğer işler için) memnuniyetle bulacağız.

Additional Details

  • Tamamlanma tarihi
    2021

Daire Özellikleri

Daire Özellikleri

Daire Özellikleri

Genel Özellikler

Daire Özellikleri

Genel Özellikler

Ekibimiz